Skip to content

Környezetvédelem a kezedben

2021.03.24.

Az élet minden területén találkozunk a környezetvédelem kifejezéssel, de még mindig nem fordítunk rá elég figyelmet. Pedig a bolygónk sokszor figyelmeztet, hogy az Ő türelme és vészesen fogy. De mit tehetünk a környezetünkért?

Napjainkban még mindig rengeteg műanyag poharat használunk, bár alternatívájaként már a papír poharakba is kaphatjuk a kávézónkban a kedvenc italainkat. De ezzel is a napi szemetet gyarapítjuk. Egy átlag ember évente 100-150 darab eldobható poharat hagy maga mögött, ami a hulladékban kerül. Fontos lenne, hogy ez a szám a nullával legyen egyenlő.

A múlt héten meglepett a Tumblebee csapata egy csomaggal, amit ezúton is köszönök nekik. Ebben a pakkban egy hőálló pohár volt.

A Tumblerbee rose gold hőtartó pohara

Egy ilyen “pohár” nagyon praktikus a mindennapokban, hiszen nem kell eldobható verziót választanod. Ráadásul a saját stílusodhoz valót használhatsz.

A hőtartó pohár

Az én tumblerem rose gond színű. Az anyaga nemesacél, ami által a termék mondhatni örök életű lesz. Fontos megemlítenem, hogy a hőtartó képessége sem elhanyagolnható, így az év mindennapján veled lehet a kedvenc poharad.

Jár hozzá egy tető, ami megakadályozza, hogy magadra öntsd az italod, illetve egy fém szívószál is a csomagban lapult. Ez utóbbinak külön örülök, mert a sminkes napokon sokkal könnyebben tudom meginni a kedvenc innivalóm és nem kell félnem, hogy elmaszatolom.

Egyszóval itt az ideje, hogy te is tegyél valamit a környezetvédem érdekében. Mondj nemet az eldobható poharakban és mutasd meg az egyéniséged a saját tumblered által.

Rendelj kedvezményesen!

Most lehetőséged is van, hogy Te is beszerezd a saját darabod. A BABOCA10 kuponkóddal most 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg. A kupon a teljes árú termékekre tudod érvényesíteni április 4-ig. Kitűnő ajándék húsvétra. Kattints ide és csapj le rájuk.

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről. Az előző bejegyzésemet a pedig ide kattintva tudod elolvasni.