Skip to content

Hello 2021

2021.03.23.

Hol is kezdjem. Ahogyan néztem ez lesz a 2021-es év első weboldali bejegyzése. Annyi minden volt körülöttem, hogy egy kis időre a blogolást háttérbe kellett szorítanom, hogy az előttem álló feladatokra s legfőképpen a munkámra koncentráljak. De most ott vagyok és visszatérem az íráshoz.

A mai bejegyzésemben egy kicsit az előttem álló évről és időszakról mesélek nektek. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez most most egy story time bejegyzés lesz.

Mi történt 2020-ban?

A sok-sok dolog az elmúlt évben kezdődött. Megismerkedtem a párommal, új munkahely, költözés. Nagyvonalakban így tudnám leírni, hogy mi történt. Az összes változás körül a költözést emelném ki. Ez volt a legnagyobb mind közül. Mondhatni az ország másik végébe helyeztem át a székhelyem. Új környezet, új élethelyzet. Egyszóval teljesen más mint amiben eddig voltam. De most már kijelenthetem, hogy életem legjobb döntései voltak.

Virus ide vagy oda, az élet nem állt meg. Igaz sokkal kevesebb dologot tudtam megvalósítani, mint ami a bakancslistámon szerepelt, de néha évközben kell újra tervezést csinálni. Wass Albert idézetével tudom legjobban kifejezni, hogy milyen érzések kerítettek hatalmába:

Az ember tervez, és tervez az ember egész életén keresztül, mind csak tervez. Ezt, meg azt. Mert szép az, tervezni. Az életben aztán úgysem az történik, amit az ember tervez, de az már szinte mindegy. A tervezésről úgysem szokunk le soha. A tervezés maga az élet. Addig él az ember, amíg tervezni tud. Mikor már az sincs meg, akkor… hát nincsen igazam?

Tervek 2021-re…

2021-et már a tavalyi tapasztalok alapján kezdtem megtervezni, sőt felkészültem a változtatásokra is.

Az idei évemben a munkámra igyekszem a legtöbb kapacitásomat fordítani. Ennek a legnagyobb oka, hogy itthonról kell dolgoznom, azaz home office-ban kell megvalósítanom mindent amit bent a munkahelyemen terveztem. Bevallom már előre készültem rá. Körülbelül február derekán végiggondoltam, hogy hogyan fogom kivitelezni, ha beüt a krah.

A szabadidőben az írásra, blogra fordítok. Rengeteg újdonsággal készülök. Sőt. Előjáróban annyit, hogy videós tartalmakkal fogok készülni nektek. Szóval most érdemes a blogot követni.

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről. Az előző bejegyzésemet a pedig ide kattintva tudod elolvasni.