Skip to content

MONDJ IGENT A ZÖLDRE- CELLECT GREEN TOK

2020.10.05.

Pár hete érkezett hozzám a Cellect legújabb telefontokja, amelyet tesztelhetek. Számomra különleges, hogy egy ilyen terméket próbálhatok ki. Ez úton is köszönöm a lehetőség, hogy nektek, olvasóimnak bemutathatam.Tudjátok, hogy fontos számomra a környezetvédelem és azt vallom, hogy mindenki tehet a természetért, akár egy kis változtatással. Nem fog azonnal megtörténni a “csoda”, de ha apránként változtatsz, nagyon nagy dolgokat tudsz elérni.

Cellect green tok

A Cellect GREEN tokja a környezet megóvására hívja fel a figyelmet. 1oo %-ban lebomló és természetes anyagból készül. Növény alapú alapanyagból készül, pontosabban biopolimer és lenforgács keveréke.
Akár le is komposztálható, természetes alapanyagainak köszönhetően.Nagyon könnyű, kényelmes fogása van, így nem csak a környezetet védheted vele, de a telefonod is 1oo %-osan biztonságban van. 

A rajta lévő minta is a környezetvédelemre hívja fel a figyelmet. Olyan grafikákkal látták el, mint például a globális felmelegedés, vagy az állat- és növényvilág veszélyeztetettjei. Emellett fontos megemlítenem, hogy a mintánál használt festék is kémiai színezék-mentes, pontosabban ECO-UV festékkel került nyomtatásra.De nem csak a tok készül természetes anyagból, hanem a csomagolás is teljesen műanyagmentes, újrahasznosított kartonból készült. 


Összefoglalva: a környezetért akár egy ilyen kis dologgal is tehetsz. Apró lépés neked, de hatalmas lépés a természetnek. Egy biológialilag lebomló mobiltokkal tehát nem csak a telefont, de a Földet is tudjuk védeni.Az alábbi linkre kattintva megtudjátok rendelni a Telenor mobilszolgáltató kínálatából: számos üzletében és a webshopjában. Elérhető számos színben, különböző növény- és állatmintával. 

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről. Az előző bejegyzésemet a pedig ide kattintva tudod elolvasni.