Skip to content

Fogfehérítés a maximumon: a Baliwhite terméke

2020.09.16.

Pár hete érkezett hozzám a Baliwhite fehérítő szettje. Bevallom már nagyon vártam, hogy elkezdhessem a tesztelését. Szkeptikus voltam az ilyen termékekkel kapcsolatban, mert tartottam attól, hogy több kárt tudok a fogamnak okozni, mint eredményt elérni.

A mai bejegyzésemben erről a termékről osztom meg veletek a véleményem és a tapasztalatomat. Ezúton is köszönöm szépen a Baliwhite csapatának a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a szettet.

Néhány szó a Baliwhite-ról

A BaliWhite Smart Kit otthoni fogfehérítő egy 16  Led-ből álló fogsín, amely bármilyen okostelefonnal működik. A fehérítés mindössze 16 percig tart.   A beépített időzítő automatikusan leállítja a fehérítést 16 perc elteltével.

Fogorvosok által lett kifejlesztve a termék, így a lehető legnagyobb biztonságban vannak a fogak a használat során. 0,00% hidrogén-peroxid a fájdalommentes fogfehérítésért: nem tartalmaz olyan anyagot, amely károsítani a fogakat, vagy a fogzománcot.

Próbáltam nektek összegyűjteni 5 pontban a tapasztalataimat a Baliwhite-tal kapcsolatban.

Fogsín áram forrása

Hatalmas pozitívum, hogy nem hálózati adapterrel készül, hanem a telefonhoz csatlakoztatható. Különböző adapterekkel érkezik így szinte minden telefonhoz, tablethez vagy akár laptophoz tudod működtetni az eszközt. Így bárhol, akár útközben is tudok a fogaim fehérségéről gondoskodni.

Fogsín anyaga

Bevallom tartottam attól, hogy kemény, kényelmetlen lesz. Ezzel szemben egy szilikon sín található a csomagban, amely kifejezetten kényelmes. Anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.

Színskála

A doboz tartalma egy színskála, amely segítségével megtudod állapítani, hogy milyen árnyalatú a fogad. A kezelési idő végén pedig ellenőrizni tudod, hogy mennyit fehéredett a fogad.

Fogfehérítő pen

Röviden megfogalmazva egyszerűen nagyszerű. Kifejezettem praktikus, mivel a pen ecsetes végével pontosan és egyenletesen lehet felvinni a terméket. A fogfehérítés alatt semmilyen kellemetlen érzés nincsen: nem csíp, nem éget. A kezelés végével pedig csak öblíteni kell. Semmilyen íz nem marad utána.

Eredmény

Két hétig használtam a termék, egy szettet használtam el. Több, mint hat árnyalattal lett világosabb a fogam ez idő alatt. Kifejezetten látványos eredményt lehet elérni fájadom nélkül, az otthon kényelmében.

Összefoglalva

A Baliwhite smart kit egy olyan termék amellyel az otthon kényelmében tudod a fogaidat fehéríteni. Ár-érték arányban megéri, hiszen hasonló eredmény érhető el, mint a fogorvosi módszerekkel, viszont elérhető áron.
Személy szerint az utántöltő peneket is meg fogom vásárolni, hogy még nagyobb változást érjek el a fogfehérítés terén.

Ha felkeltette az érdeklődésedet és úgy döntöttél, hogy te is szeretnél hollywood-i mosolyt, akkor az alábbi linkre kattintva megteheted az első lépést : https://baliwhite.hu/

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről. Az előző bejegyzésemet a pedig ide kattintva tudod elolvasni.