Skip to content

Virágos csoda: a Kreativator meglepetése

2020.08.10.

Még június végén érkezett hozzám a Kreativator meglepetése egy Babóca Blog feliratos laptop táska. Ezúton is köszönöm a segítségüket, a terméket és az eddigi közös munkát.

A Kreativator-ról röviden

Egy ideje szerepelt a bakancs listámon, hogy egyedi blogos termékeket fogok használni. Ezt az álmomat most a Kreativator csapata teljesítette.
Rengeteg féle termék közül tudsz választani: a tolltól elkezdve a tornacipőig tudtok válogatni, ha egyedi ajándékban gondolkodtok akkor mindenképpen nézetek szét a webshopjukban, amelyet az alábbi linkre kattintva el is tudtok érni.
A weblapjuk könnyen kezelhető, a tervező segítségével pedig megtudod nézni, hogy az általad kiválasztott ajándék valóban tükrözni fogja annak a személyiségét, akinek a meglepetést szánod.

A tokról röviden

Egyedi laptop tok ami érkezett hozzám, ahogyan már korábbi említettem Babóca Blogos logóval ellátva.

A termék jól becsomagolva érkezett, így szállítási sérülés szerencsére nem érhette. (megj.: sajnos a csomagszállítóknál rendszeres, hogy a termék sérült.) A külső levél csomagoláson belül, még egy védelem volt a termék körül: egy szóval 100% védelem vette körbe.

Fehér színe van a toknak, bevallom kicsit aggódtam, hogy könnyen koszolódni fog, így a költözés kellős közepén, de kijelenthetem, hogy nagyon jól bírta a szennyeződésekkel való találkozást.
Erős cipzárja van, így nem kell amiatt aggódnom, hogy pár használat után tönkre lenne és nem tudnám használni.

A rányomtatott képről többször egyeztettem Velük, hogy pontosan milyen legyen, s pontosan olyan ahogy megálmodtam azt. A kivitelezés kifejezetten igényes, precíz munka: nincsen a kép elcsúszva, nem pixeles a kinyomtatott kép és a színek is igazán élénkek. A felirat a virágos kereten belül van és középen helyezkedik el.

Összefoglalva

Őszintén bevallom, hogy picit aggódtam, hogy milyen lesz az elkészült tok, hiszen magam is találkoztam egyedi termékkel, amelynek a kivitelezése hagy maga iránt kivetni valót.
A Kreativator csapatát és munkáját meleg szívvel ajánlom, hiszen amellett, hogy pár napon belül kiérkezett hozzám, kifejezetten átgondolt és igényes munka.

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről. Az előző bejegyzésemet a pedig ide kattintva tudod elolvasni.