Skip to content

Meglepetés illat: az xtreme brands új parfümjei

2020.06.16.

Egy hónapja érkezett hozzám egy csomag a Star Brands Kft jóvoltából. 2 illat lapult a dobozban, amelyek a lehető legbiztonságosabb becsomagolva. Bevallom izgatottan vártam, mivel nagyon szeretek újdonságokat kiprobálni. Ezúton is köszönöm Andornak és  csapatának a szuper meglepetést.

A mai bejegyzésemben bemutatom nektek, milyen parfümöket hozott a postás.

Az első illat amit bemutatok nektek a Topáz. Nekem már a csomagolás is nagyon tetsztős. Az arany és a fehét kombinációja egy nagyon egyszerű külsőt ad neki. A terméknél elmondható, hogy a legnagyobb figyelem az illatra.

A friss-virágos illatok szerelmeseinek ajánlom ezt a terméket.

Használatakor az első pillanatban rabul ejtett a keserű narancs és a Mandarin harmóniája. A narancs eszenciája egy olyan karakteres összetevő, mely tökéletesen egyedivé teszi ezt a női parfümöt. A karakteres női illatot kiemeli a vanília is, mely a fehér virággal az fuzionálva érzéki lágyságot és selymességet visz a parfümbe.

Azok ajánlom ezt az illatot, akiknek fontos a frissesség és a karakteresség, illetve akik előnyben részesítik a tartosságot.

A második parfüm bevallom a személyes kedvem lett: a Red Diamond. A táskám szinte állandó lakója lett. Ha reggel választanom, akkor tízből hétszer ezt választom.

A külsője igazán feltűnő: az igazi csajos piros üvegcsét nem nehéz nem észre venni. Magas és szögletes kialakítás miatt a kisebb méretű kézi táskában is jól elfér.

A gyümölcsös-virágos illat szerelmeseinek ajánlom.

Első találkozásra a sziporkázó körtével társult fekete ribizli, ami a nektárral bontakozik ki igazán. A meleg vanília és a rózsa, jázmin és a nem mindennapi vaníliavirág törékeny virágainak kifinomult kombinációja egy érzéki gyümölcsös-virágos illatot hoz létre. Szívét az egész illatnak karaktert és érettséget kölcsönző melengető cédrusfa és fás illat uralja.

Kifjezetten azoknak ajánlom, kik szeretik az erős és karakteres illatokat és szeretnek az illatukkal is kitűnni.

Red diamond illat
Red Diamond parfüm

Összegezve

Két olyan illattal ismerkedhettem meg, amelyekről bátran mondhatom, hogy nőies, karakteres és tartós termékek.

Az alábbi linkekre kattintva tudjátok megtekinteni és beszerezni magatok számára az illatokat:
https://www.xtremebrands.eu/termek/xtreme-brand-red-diamond-100ml-edp/
https://www.xtremebrands.eu/termek/xtreme-brand-topaz-100ml-edp-noi-illat/

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről. Az előző bejegyzésemet a Star Brans Kft illatairól pedig ide kattintva tudod elolvasni.