Skip to content

A hajnövesztésem receptje: a milva kénes sampon

2020.03.04.

Még februárban érkezett hozzám a Milva Magyarország csomagja, amelyen 2 szuper termék lapult: egy kénes sampon és egy kinint tartalmazó hajápoló. Izgatottan és félve vágtam bele a tesztelésbe.

Ezúton is köszönöm nekik a közös munkát és a lehetőséget, hogy tesztelhettem a terméküket.

A sampon

A legérdekesebb számomra a kénes sampon. Már sokszor meséltem nektek, hogy az újdonságokkal kapcsolatban igen szkeptikus vagyok, valahogy tartok attól, hogy nem fog tetszeni.

Kifejezetten jól néz ki a csomagolása is: egyszerű fehér háttéren jó nagy betűk. Személy szerint örülök a nagy feliratnak, mert így szemüveg és kontaktlencse nélkül is látom. Maga a flakon formája is eltér: ovális alakja egyedi megjelenésűvé teszi.

A termék állaga inkább gél jellegű. Jól habzik és nem kell belőle annyi, mit egy másik drogériás samponból, így gazdaságos is és tovább elegendő.
Az illata nekem annyira nem vált be első alkalommal, de második, harmadik alakommal már nem is zavart az illata.

Pozitívum vele kapcsolatban, hogy a fejből viszketésemen sokat segített. Az utóbbi időben küzdöttem vele, viszont amióta ezt a sampont használom minimálisra csökkent. Emellett fényesebb és egészségesebb.

Hajápoló

A másik termék ami érkezett hozzám egy kinin tartalmú hajápoló. Mindennapos használatra ajánlott. A kinin hozzájárul, hogy a haj gyorsabban növekedjen.

Esténként szoktam rá használni, befújom vele az egész és megvárom amíg a bőröm és a hajszálaim beszívják. Úgy érzem, hogy erősebb és kevésbé zsírosodóvá vált a hajam.
Illata különösebben nincsen, nem parfümönös, hanem vizes inkább.

Az intenzívebb növekedést még nem tapasztaltam, mivel amúgy is gyorsabban nő a hajam, mint a nagy átlagnak. Illetve a rövid frizura esetén látványosabb, hogy változik a hossza.

Összefoglalás

Összességében két jól használható terméket kaptam. Ami a funkciója tökéletesen ellátja. Amit pedig a leírásban olvastam a samponról és a hajápolóról a valóságban a használat során ugyan azt kaptam.

Ha elnyerte a tetszésed és késztetést éreztél, hogy Milva Magyarország termékeit kipróbáld, akkor ide kattintva be is tudod szerezni saját számodra a terméket.

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről.