Skip to content

Illatos évkezdés, avagy a legújabb parfüm tesztelés

2020.01.16.

Az elmúlt év utolsó időszakában érkezett hozzám egy újabb meglepetéscsomag Parfüm-Fumeé Anikó jóvoltából, amit ezúton is köszönök neki. A termékekről már korábban is írtam, ha ide kattintasz el tudod olvasni a legutóbbi bejegyzésem.

A meglepetés csomagban 3 illat lapult. A Romina, Trés Chlair és az Amnesti illat. A mai bejegyzésben megosztom veletek, hogy hogyan váltak be, illetve milyen illatcsoportba tartoznak.

Romina

Az első parfüm mit szeretnék megmutatni nektek a Romina névre hallgat. Nagyon erős/karakteres és kifejezetten tartós. Elsőként a kellemes virágosságát, utána pedig egy kicsit a fanyarságát mutatja be. Van benne egy csipet fahéjas beütés is. Kifejezetten téli illatnak mondanám. Bennem karácsonyi élményeket eleveníti fel: a mézes-fahéjas sütik jutnak eszembe.

Leginkább a tél és a karácsonyi időszak szerelmeseinek ajánlom, akik kedvelik a sportosan elegáns illatokat.

Amnesti

Akárhányszor megszagolom mindig a tavaszi lila akácunk virágzása jut eszemben. Kifejezetten virágos illat, mellette pedig már-már émelyítően méz édes. E kettősség keverékében még is van valami frissesség is: nagyon könnyű viseletté válik ezáltal, ami egész nap kitart és energizál.

A tavasz kedvelők és a romantikus alkatoknak ajánlom. Nagyon kellemes és igazán nőies illat.

Trés Chlair

Ebből a hármasból a személyes kedvencemmé vált. Ha jellemeznem kellene akkor a hercegnői jelző illene hozzá legjobban. Visszafogott virágossága keveredik a tavaszi szellő frissességével.
Viselet közben egy finom citrusosság is társul, ezáltal tavaszi és kora nyári illattá válni. Légies könnyedsége mellett tartósnak bizonyult: reggeli fújás után még az esti fürdés után is éreztem magamon.

Leginkább a egyszerű és letisztult parfümök kedvelőinek ajánlom, akik kedvelik a virágos és friss illatokat.

Összefoglalva

Három, egymástól kifejezetten távol álló illatot tesztelhettem. Egy közös pontot azért találkoztak: mindegyik virágos fejillattal rendelkezik. Úgy gondolom, hogy ár-érték arányában érdemes beszerezni őket. Ezzel a három termékkel az egész évet le lehet tudni illatok szempontjából.

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről.