Skip to content

Kedvenc ruhadarabjaim 4- a 2019/2020-as tél kedvencei

2020.01.07.

Már régen jelentkeztem a kedvencek sorozatommal, aminek a legutolsó cikk-je az őszi kedvencek voltak. A mai bejegyzésemben az idei tél kedvenceit gyűjtöttem össze, hogy melyek azok a ruhák amelyek prioritást élveznek az öltözködés során.

A hideg ellen a legjobb védekezés, ha jó melegen felöltözik az ember. Vagy nem mozdul kis a meleg szobából. De ez utóbbi sajnos lehetetlen küldetés, hogy egy évszakon át ki se mozduljunk.

A tél egyik kis kedvence egy mályva színű, denevérujjas kötött pulcsi. Az egyik legkedvesebb, mert anyukám készítette. A teljesen egyszerű, különlegességét az egyenes szabású nyak rész adja. Kényelmes és iszonyatosan meleg. Nem fázok meg benne. 🙂

Ha reggel egy vékonyabb felső mellett döntök, akkor szuper kiegészítője az outfitnek egy mellény. Egy fehér, szőrmés mellényem pár éve szereztem be a Takko-ba. Hűséges társam azóta is. Bevallom még tavasszal is szeretem hordani egy-egy hűvösebb napon, csak az átmeneti kabát helyett. Apró bundakapoccsal lehet összekapcsolni.

Ha van felső akkor kell hozzá egy nadrág is. A téli kedvencem a Levi’s magasított derekú farmerja. Sötétkék színe és testhez álló szabásának köszönhetően bármilyen felsővel passzol. Emellett vastag anyaga pedig melegen tart.

A hűvösben egy meleg lábbeli is el kell. Kb. egy hónapig kerestem a számomra tökéletes cipőt. Az én választásom a CCC kínálatában lévő Deezee csizmácskára esett. Púderrózsaszín színe összhangba került a sapkámmal, sálammal és a táskámmal. Bundás és puha: kilométereket tudok benne sétálni. Impregnáló spray-jel befújva pedig nem kell félnem, hogy átázik, így még az esős, havas időben is kitűnő társam egy-egy munkanapon.

Minden évszakomnak illata: valahogy mindig úgy alakul, hogy kedvencem amit szeretek magamon viselni. A Cuba parfüm La Vida illata lett a 2019/2020-as telem illata. Édes illata az ünnepekre emlékeztet, virágos, friss illata pedig a tavaszi pillanatokat idézi fel.

Röviden összefoglalva ezek az idei tél kiemelt kedvencei. Mindegyik szuper társ a hideg időben, és a hűvös mindennapokban melegen tartanak.

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről.