Skip to content

2019 egy bejegyzében: mi is történt az elmúlt 365 napban

2020.01.01.

Az új év első napjára időzítettem az összefoglaló bejegyzésemet, mert így egy kerek egészet tudok áttekinteni. A 2019 kifejezetten mozgalmas és munkás volt mind a blog, mind a magánéletem tekintetében. Hát, nem volt időm unatkozni az biztos.

Kikkel dolgoztam együtt az elmúlt 365 napban?

Több céggel dolgozhattam együtt, s közülük néggyel szorosabb együttműködés alakult ki, ami számomra nagy megtiszteltetés volt.Külön öröm, hogy a Star Brands Kft és Dolce Blocco csapatával több ízben nyeremény játékkal is készültünk nektek.

Emellett rendszeresen lepett meg Parfüm-Fumeé Anikó az illatos csomagjaival és az IT csapatnak, akik szebbé varázsolták a weboldalt. Többször vettem részt a TRND projektekben, például a Pupa Milano, Cerave tesztelésben. Köszönöm Nupo Diet-nek, a Spirit Nails csapatának, hogy az elmúlt évben bloggerként kaptam lehetőséget a termékeik kipróbálását.

Érkezett csomag az Annabelle Minerals-tól, amiben az ásványi smink termékeket próbálhattam ki. Hozzáteszem, a kedvenc árnyalatú szemhéjpúdereim lettek.

2019-ben nagy álmom teljesült a Vermes Style-nak köszönhetően kifutón sétálhattam szebbnél szebb estélyi ruhakölteményekben. Nagy élmény volt.

Külön boldogság volt viszont látni a Carmex instagram nyereményjátékában a saját képemet. Végül, de nem utolsó sorban a Walk’n’Smile csapatának, hogy a különleges és kreatív alkalmazásukat kipróbálhattam.

De ezek a sikerek nem lehettek volna nélkületek, olvasók nélkül. 2019-ben is egyre gyarapodott a közösség a Facebook és az Instagram oldalon.

Miben fejlődtem a legtöbbet az elmúlt évben?

A legnagyobb változás a weboldalon ment végbe: saját webcímre költözött és megszépült. Virágos külsőbe burkolózott. Az idei évben közel 1700-an kattintottatok ide.

A facebook oldal gyarapodott a legnagyobb számmal: 2018 decemberében a 2300. like-olót köszöntöttem. 2019-ben pedig már a 3900. olvasó követte ezen a felületen a munkásságomat. Instagrammon pedig majdenem 1000 olvasóval több lett.

Összefoglalva egy nagyon eredményes és termékeny évet tudhat a blog maga mögött.
2020-ban is érdekes tartalmakkal, újabb termékek bemutatásával, nomeg nyeremény játékokkal készülök.

Köszönöm, hogyha elolvastad a bejegyzésemet. Még több tartalmat a facebook oldalamon és az instagramon. Like-olj vagy kövess, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről.