Skip to content

Színes hétköznapok: Spirit Nails gél lakk szettje

2019.12.08.

Még a nyár folyamán érkezett hozzám a Spirit Nails csodaszép gél lakk szettje. Egy ideje szerettem volna írni nektek erről a termékről, de a külsők erők körülöttem megakadályoztak ebben. Még egyszer szeretném megköszönni a Spirit Nails-nek ezt a meglepetés csomagot.

Bevallom már a doboz, a külső csomagolás megfogott: igényes és színes, azt hiszem ez a legmegfelelőbb szó rá. Mindig a külsőségek amik felelnek az első benyomás miatt.

A doboz kinyitása után, a termékek tárultak elém: a biztonságuk érdekében habszivacs ágyban pihentek. Három darab gél lakk: egy élénk, narancsos szín és két natúr árnyalat, egy LED uv lámpa, egy bőrfeltoló és egy előkészítő primer lapult a csomagban.

Használatuk pedig gyerekjáték, mindösszesen egy kis kézügyességre van szükség. Miután felbolyhoztam óvatosan és formára reszeltem a körmeim, a bőrfeltolóval eltávolítom a körömlemezhez tapadt bőrt. Majd a primerrel előkészítem a lakkozáshoz.

A gél lakkot kettő rétegben szoktam felvenni a tökéletes fedès érdekében, a felvitt terméket pedig rétegekként köttetem meg. Általában a gyűrűs ujjamat pár darab kővel szoktam díszíteni. A legvégén pedig fedőlakkot szoktam használni, bár nem szükséges hozzá.

A legeslegutolsó lépés pedig a hidratálás, amihez a nivea klasszik krémjét szoktam használni: este leápolom, s reggelre puha kezekkel ébredek.

Összefoglalva: bár a Spirit Nails termékeivel ezelőtt sohasem találkoztam, nagyon pozitív élménnyel gazdagodtam velük kapcsolatban.

Szívesen ajánlom az olyan lányoknak, nőknek akik szeretnek kreatívak lenni és szeretnek újdonságokat kipróbálni. Könnyű vele dolgozni, így otthon is kényelmesen és biztonságosan lehet használni.

Köszönöm a Spirit Nails csapatának, hogy kipróbálhattam a géllakk szettjét.

Még több bejegyzést olvashattok tőlem a facebook oldalamon, illetve az instagrammon.