Skip to content

2020, avagy hol van még Karácsony

2019.11.14.

Hát mondhatni, hogy az új év 2020 és a karácsonyra sem kell olyan sokat várni. Lassan pedig a 2019-es évet búcsúztatjuk: ki örömmel, ki könnyekkel.

Személy szerint nem bánom, hogy ha átlépünk végre az új esztendőbe. De egy bakancslistával készülök erre. A mai bejegyzésben megosztom veletek, hogy mik azok a tervek, amelyeket az új évben tervezek.

Csoportokat alkottam és minden részhez igyekeztem 5-5 gondolatot, tervet leírni. Úgy gondoltam, hogy öt dolgot könnyebb teljesíteni, mintsem összegyűjteni millió dolgot aminek a felèt sem fogok véghez vinni.

Mindig mozgásban

Az első nagy egység a 2020-as listámon az utazás. Szerencsére az elmúlt éveimben nem volt hiány a kilóméterekből. Megadatott, hogy utazhassak.

Jövőre sem szeretnék ezen nagyon változtatni. 2020 őszén szeretnék nyaralni menni és az úticélom Franciaország, azon belül a főváros: Párizs. Ha már arrafele visz az utam a Disneyland-et sem szeretném kihagyni. Ebből következik a második pont: repülni is szeretnék ismét. Nagyon elvarázsolt ez az utazási forma, bár első alkalommal nagyon féltem tőle, azóta szerelem lett.

Harmadikként a tenger került fel a listára: a nagy víz teljesen magával ragadott. Legnagyobb vágyam, hogy a parton ülve a végtelen kékséget csodálhassam. Az ilyen helyszín segít feltöltődni és gondolkodni, megfogalmazni az álmokat, terveket.

De 2020-as évben nem csak külföldre szeretnék utazni, hanem a kis Hazámat is egy kicsit felfedezni. Az ország északi részét szeretném jobban megismerni. Ezért is szeretnék Debrecenbe, Nyíregyházára is elutazni. Azon a részen csak átutazóban jártam, a jövőben szeretnék legalább egy hosszú hétvégét ott eltölteni.

Az utolsó ebben a blokkban, hogy eljussak egy divathétre. Számomra hatalmas élmény lenne, hiszen ez a téma, nagyon is közel áll hozzám.

A blog és a jövője

A második nagy egység a blogoláshoz és annak fejlődéséhez köthető. Egyik célom, hogy még több emberhez eljussanak az írásaim és a világ megismerje, hogy milyenek a hétköznapok egy kicsit másként. Nemcsak a facebook oldalam szeretném népszerűbbé tenni, hanem az instagramon is szeretnék még aktívabb lenni.

A 2020-as bakancslistán szerepel még, hogy szeretném sajtóban/médiában is megmutatni magam és a munkásságom. Mint tudjátok az idei évben lehetőségem nyílt a helyi rádióban interjút adni, szeretném, hogyha ez a jövő évben is teljesülne.

Már egy korábbi bejegyzésemben is említettem a nagykövetté válást. Ez által szeretném megmutatni és hangsúlyozni, hogy igen, rövid hajjal is lehet igazán nőies. Sajnos a világ még nehezen fogadja el ezt a dolgot. Ha ide kattintasz, akkor elolvashatod, hogy milyen is rövid hajjal a mindennapok.

Ebben az egységbe jegyeztem le, hogy szeretnék egy első közönségtalálkozót szervezni. Szeretném a nőket, lányokat motiválni abban, hogy igen is merjenek egyéniségek lenni ebben a rohanó világban.

Élet a blogoláson kívül

Az utolsó egység a magánéletemre vonatkozik. Hogy most hol vagyok és merre tartok a 2020-as évben, de erről majd egy kis videóban szeretnék nektek mesélni.
Nagyon sok minden kavarog most bennem, ezért a jövőben ezt egy videóban szeretném megosztani veletek.

A bakancslistám, a terveim a közeljövőben röviden összefoglalva. Remélem, hogy a közelgő új esztendőben szinte mindent meg fogok tudni valósítani.

További bejegyzéseket a Facebook oldalamon és az Instagram oldalamon találsz.

Legyen hó, legyen hó…