Skip to content

Egy helyen, egy könyben: a Dolce Blocco tervező naptárja

2019.11.07.

A környezetem olykor csodálattal nézik, hogy mit tudok ennyit írni egy naptárba. Számomra a naptár egy kincs: egy helyen vezetem a teendőimet és eseményeimet.
A Dolce Blocco csapata meglepett egy csomaggal, amelyben a jövő évi naptáram lapult. Ezúton is köszönöm nekik, hatalmas meglepetést okoztak.

De miért is ragaszkodom a papír alapú naptárhoz?
Mert elegendő hely van benne a gondolataim lejegyzéséhez. Mert könyvbe írhatom a mindennapjaim.

Dolce Blocco idén két nagy naptár kollekcióval érkezett a piacra. A Joy és Secret nevet kapták. Mind a kettő gyönyörű mintás és igényes kivitelezés: mindenki megtalálhatja az önmagához leginkább illő határidőnaplót.
Én a jövő évemre is Secret kollekció tervező naptárját választottam, mivel rengeteget írok, jegyzetelek, így sok helyre van szükségem.

Egy virágos és rózsaszín borítású volt ami megfogott: mondhatni szerelem volt első látásra. A borító kemény fedeles, amely nagyon jól ellenáll a folyamatos igénybe vételnek. Magával ragadott a dombornyomásos előlapja: mintha a virágok élnének. A Live Love Inspire felirat pedig motivációként is hat a lelkemre.

A naptár legelejére beírhatjuk a nevünket és azt is, hogyha elhagynánk hova juttassák vissza. Az első rész, ahova már tervezni tudunk, az az éves előtervező. Erre a helyre az utazásaimat szoktam leírni, hiszen azt már hónapokkal előre tudom, hogy mikor fogom elmenni egy kis időre. A 2020-as és a 2021-es évi naptárt a havi tervező követi. Majd a névnaptárt után kezdődik az igazi kaland: a heti beosztású rész, ahova a mindennapjaim és blog teendőit és eseményeit írom.

Nagyon praktikus, hogy egy hét mellett van egy 3/4 oldalnyi jegyzet rész: Minden héten oda tervezem meg, hogy mikor és milyen posztokat készítek nektek. Minden hónap kezdeténél van egy havi áttekintő, ahova az adott hónap terveit tudod kitűzni magad elé, majd ha teljesült akkor kipipálod.

A naptár végén pedig még több jegyzetelésre alkalmas hely van: vonal és négyzetrácsos, sima oldal stb. Az 2019-es planner-om már lassan-lassan betelik, ami egyben azt is jelenti, hogy közel van már az új esztendő.

Hogy kinek ajánlom a Dolce Blocco tervező naptárját? MINDENKINEK. Könnyű, kompakt és rengeteg hely van benne. Vállalkozóknak, diákoknak, dolgozóknak kifejezetten.
A családos édesanyáknak pedig figyelmébe ajánlom a Secret kollekció családi tervezőjét: ha mindent egy helyen át szeretnél látni, akkor a legjobb választás.

Ha megtetszettek a Dolce Blocco naptárjai ide kattintva meg is tudod rendelni.

Ha szeretnél még több bejegyzést olvasni látogasd meg a Facebook oldalam, vagy nézd meg az Instagramot.