Skip to content

Kedvenc ruhadarabjaim 3.- őszi kiadás

2019.10.24.

Már régen volt bejegyzés a Kedvenc ruhadarabjaim sorozatomban. Egész pontosan tavaly készítettem, amely szintén az őszi kedvenceimet mutatta be. Ha ide kattintasz a legutóbbit el is tudod olvasni.

Az évszakváltás számomra egy kész tortúra: elpakolni a nyári ruhácskákat, a rövid ujjú blúzokat és helyére tenni az őszi, meleg hosszú ujjú felsőket és tunikákat. Ilyenkor keresem elő a kabátomat, a sapkáimat is. De ki is alakultak, hogy melyek a kedvenc ruhadarabjaim ebben a szezonban. Egy outfitbe állítottam őket össze.

Az őszi kedvencek első darabja egy sapka. A gyapjúból készült fejfedő még a tavasz utolsó napjaiban érkezett hozzám az Elegant Klobúky jóvoltából. Igazán tudok ezzel a darabbal azonosulni, mert igazán csajos és a színe is közel áll a stílusomhoz. Különlegessége egy virágos díszítés.

A következő egy bordó felső amit a Vöegele-ben vásároltam. Sajnos ez az üzlet már megszűnt az elmúlt hónapokban.
Már a színe is igazán őszies. A legkedvesebb része a felsőnek a kivágás és a nyakrész megoldása: mintha chokert viselnék. V alakú kivágása kifejezetten nőies őszi darabbá teszi.

Ehhez a szuper darabhoz egy magasított derekú, mélykék nadrágot választottam. A nadrágjaim 95%-a magas derekú: felfázós vagyok, ezért fontos, hogy a derekam védve legyen az őszi napokon.
A kedvencem a nadrágban maga az öve: kényelmesen megköthető és szép masnit lehet belőle kialakítani.

Az egészhez pedig egy halvány pink kabátot húztam fel. A kabát érdekessége, hogy hátul hosszított kivitel. Kitűnően viselhető nadrághoz és szoknyához egyaránt. Hordható sportos szetthez és elegánshoz is.
Vékony anyagból van, de mégis meleg.

A kabáthoz színben illő táskát és cipő húztam fel.
Amikor a lábbelit vásároltam, fontos szempont volt, hogy olyat válasszak amelyet egy sportosan elegáns outfithez tudok viselni. A táska pedig mindig alkalom és ruha függő. Imádom a hátizsákokat, mert a mindennapi rohanásban kényelmesebben, mint a kézi táskák.

Az idei őszben, azt hiszem ők lesznek, amelyeket rengeteget fogom viselni. Alapdarabjai lettek az őszi időszakomnak.

Még több bejegyzés olvashatsz a facebook oldalon és az instagramon.

Az idei ősz kedvencei