Skip to content

Női illatok-Parfüm neked

2019.07.26.

Egy korábbi bejegyzésben már meséltem nektek arról, hogy melyek a kedvenc parfümjeim. Az Illatok varázsa írásomban említést tettem a Star Nature vattacukor illatú termékéről, ami nagy kedvencem. A parfüm a Star Brands Parfüm Kft. kínálatában érhető el. De miért fontosak ez az információ? Mert kizárólag az ő kínálatukban érhető el.

A Star Brands Parfüm Kft. cég közel húsz éve a piacon van, s egyes parfümök kizárólag csak náluk találhatóak meg. Pélául a Cuba Parfüm, a Star Nature parfümök általuk található meg a kedvenc drogériáink polcain.
Nekem személy szerint több termékem is van: egy vattacukor és egy cseresznyés illat. Mind a kettő nagy kedvencem a mai napig.

De mit is kell tudni a Star Brands Parfüm Kft. csapatáról? Egyszerűen azt, hogy segítőkészek. Mindannyian voltunk már abban a helyzetben, hogy nem tudtunk dönteni több illat között. Mindegyik tetszik neked, de valahogy nem vagy biztos a dolgodban. Erre a cég csapata ingyenes illat tanácsadással segít neked, hogy megtaláld azt a parfümöt, ami igazán te vagy és a személyiségedhez legjobban illik.
Sőt ha a weboldalukat böngészed, még hasznos tanácsokat is leírnak, hogy például egy parfüm szavatossági ideje a felbontástól számított 36 hónap.

Szuper akciójukról sem szabad elfeledkezni, hiszen ha most adod le a rendelésed és 5000 forint felett vásárolsz, akkor a szállítási költség cég állja.

Összefoglalva egy nagyon jó parfüm rendelős oldal, hiszen a jó illatok mellett jó áron is tudod beszerezni a hozzád legjobban illő terméket. Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor ide kattintva már az oldalon is tudsz keresgélni

Még több bejegyzést olvashatsz a Babóca Blog facebook oldalán, illetve kövess az instagramon.

Star Nature vattacukor illatú parfümje
Star Nature vattacukor illatú parfümje