Skip to content

Mindent tudsz ? Insta kvíz válaszok

2019.07.22.

Pontosan egy hete volt instagramon egy kis kvízjáték. Legnagyobb meglepetésemre nagyon sokan, közel 300-an töltöttétek ki. Ez egy visszajelzés számomra, hogy szeretitek az írásaim, a bejegyzéseim olvasni.De mondtam, hogy készítek egy posztot, amelyben leírom a válaszokat és a hozzájuk kapcsolódó történetet.

Az első kérdés a valódi nevemre vonatkozik. Violetta Anna volt a helyes válasz. A Violettát kaptam a szüleimtől, az Annát pedig anyukám után választott. A családunkban generációk óta van Anna nevű lány, s ezt követve vettem fel.

A második kérdés a koromra vonatkozott. Meglepetésemre a legtöbb szavazat arra érkezett, hogy 19 vagyok. Bevallom nagyon jól esett-ezek szerint jól tartom magam, hogy 22 évesen is 19-nek nézek ki.
A harmadik kérdés már a blogra irányult. A blogom nevének eredetére irányult. A Babóca nem a gyerek mese után kapta, hanem egy becenévből indult. Nem tudtam, hogy mi legyen a neve, s feldobták, hogy miért nem lenne jó a becenevem blognévnek.

Az negyedik kérdésnél, nem tudtátok eldönteni, hogy melyik is a helyes válasz. Imádom a virágokat és a virágos dolgokat. De az állatokat is szeretem legjobb a cicám és a rágcsálómat (aki egy hörcsög). Egyszóval mindegy milyen választ adtál mindkettő jó válasz volt 😉
Az ötödik kérdésben arra kérdeztem rá, hogy mikor kezdtem el írni a blogot. A legtöbben a tavalyi évre tippeltek, de 2017 januárjában kezdtem el blogolni.

Arra a kérdésre, hogy mi a célom a bloggal érdekes válaszok érkeztek. Úgy gondolom, hogy rövid hajúként is igazán nőies lehet, hiszen nem a külső tesz nővé, hanem a belső. Az éned tesz azzá aki vagy.
Sokan úgy gondoltátok, hogy a legigazabb állítás, hogy könnyedén felkelek reggelente. Hát, erről Párom tudna mesélni, hogy mennyire tudok szenvedni ha el kell hagyjam a puha ágyikót. Viszont az igaz, hogy félek a sötétbe: legfőképpen a természetben nem szeretek a naplemente után kóricálni.

Hogy mi tenne boldoggá? Erre a kérdésre szinte egyértelműen gondoltátok, hogy nemzetközi versenyre kijutni. Igyekszem minden tőlem telhetőt is megtenni, hogy ez az álmom valóra váljon.
A kilencedik kérdés a blog kezdeteire irányult. Nagyon vegyesen válaszoltatok, de a blogolásom legfőbb oka, hogy furcsának tartottak/tartanak az emberek. Nem tudom, mi miatt gondolják ezt rólam.

Utolsó előtti kérdésem, a kitűzött céljaimra irányult. Legnagyobb meglepetésemre egyetlen egy jó tipp született. Nem titkolt álmom, hogy ruha nagykövet legyek, mivel rövid hajúként teljesen másként öltözködöm, másabb stílusú darabokat választok.
A legutolsó kérdésnél pedig megoszthattad velem, hogy milyen témájú bejegyzést olvasnál szívesen.
Remélem tetszett ez a kis játék nektek ❤️

Még több tartalom és bejegyzés a http:// facebook.com/babocablog oldalon.
Kövess instagramon is: http://instagram.com/baboca_blog

Hasonló bejegyzések a blogon: https://babocablog.hu/2019/07/02/husz-teny-rolam/