Skip to content

Illatok az úton

2019.07.03.

Még május elején érkezett hozzám egy csomag Parfüm-Fumeé Anikó jóvoltából. Az iskola befejezés teljesen beszippantott és sajnos meg is feledkeztem ezekről a szuper illatokról írni Nektek. Ezúton ismét  nagyon köszönöm Anikónak a csodálatos illatokat.

Elég nehéz feladat elé állítottam ezt a három illatot: a nyaralásom alatt kellett helyt állniuk. Nehezített feladat volt hiszen a 35 fok feletti hőmérséklet és a 70% körüli páratartalom nem kifejezetten az illatoknak kedvezett.

Az első illat, amelyet bemutatok nektek a Pure Beauty nevet kapta. Bevallom az első parfümömre hasonlít, amelyet még az általános iskolás ballagásomra kaptam ez egyik osztálytársamtól.
Illatát tekintve egy igazi nyárias: édes és friss illatú. Egy virágos réthez tudnám leginkább hasonlítani. Édessége a játékos vaníliától lesz különleges.
Tartóssága pedig kimondottan jó: bár használtam már sokkal tovább tartót is, de egész nap kitartott.

A második illat az Adagio Light fantázia névvel büszkélkedhet. Azt hiszem ő legújabb trónkövetelő a kedvencek sorában. Kirobbanóan gyümölcsös illata kifejezetten karakteressé de egyben tekintélyt parancsoló. A hűűhhaaa hatást váltotta ki belőlem.
Lágy, virágos illata pedig igazán nőiessé varázsolja.
A három közül ő volt a legtartósabb, a ruhámon még a hazajövetel után is éreztem. Emiatt is óvatosan kell vele bánni és sokáig elég.

A harmadik és egyben utolsó illat a Victorine. Engem a frissessége amely rabul ejtett. A nyaralásunk utazós napján használtam, s kitartott, igaz egy könnyed, laza séta amelyet ki kellett állnia.
Friss és virágos illat kettőssége amely a különlegességét adja. Aki ezt választja egy igazán különleges illatot tudhat a birtokában.

Még egyszer szeretném megköszönni, hogy ezeket a csodálatos illatokat tesztelhettek.

Még több bejegyzésést szeretnél olvasni? Kattints facebook oldalamra: http://facebook.com/babocablog

Ajánlom: Egy kis illat, egy kis én

::