Skip to content

Kedvenc termékeim II.- az ajakápolók

2019.04.22.

A kedvenc termékeim sorozat második bejegyzésében az ajakápolókról fogom írni Nektek. Az ajaktermékek számomra fontos elemek a mindennapjaimban: a kézitáskám egyik alapdarabja. Bevallom van amikor 2 termék is van egyidejűleg benne. Sok-sok keresgélés után meglett az az 3 ajakápoló amelyek számomra nagyon beváltak és nem cserélném le semmire sem.

De melyik vált be legjobban?

Az első a Carmex gránátalmás ajakápolója. Amikor megérkezett hozzám eléggé szkeptikusan álltam hozzá. Sokat olvastam róla, hogy mennyire jó és nem sok olyan termékek van, amely ennyire hidratál. Amikor ilyeneket olvas az ember, hát valahogyan hiszi is meg nem is.
Lehetőségem nyílt, hogy a Carmex jóvoltából kipróbálhassam. Meglepődtem a hatékonyságán: nagyon jól hidratál. Eleinte nem igazán a mentolossága, mert kicsit csípte az ajkamat. Ennek a legvalószínűbb oka, hogy sebes volt és amiatt csípte.
A matt rúzsaim alá pedig nem is használok mást, hiszen a nagyon szárítja az ajkam és maga a rúzs sem lesz tartós. Viszont ha használok alá ajakápolót, sokkal tartósabb és szebb.

A kettes számú kedvenc, nem más, mint..

… mint a Nivea ajakáplója. Aki követi a blog facebook oldalát már többször olvashatott, hogy nagy rajongója vagyok a márkának, s termékeinek.
Az Nivea Pearly Shine ajakápolóját még a londoni utazás során vásároltam egy utazós csomagot a Primarkban és abban lapult ez a termék is.
A tavaszi napokra tökéletes. Sőt a napi smink is kitűnő, hiszen enyhe gyöngyház fénye természetesen hat. Emellett pedig jól hidratál: ahogyan egy nivea terméktől elvárjuk. Az illatában sem csalódhatunk: a jól megszokott márkára jellemző illata van.

És ki zárja a sort?

A top 3-as közé a The Body Shop shea vajas ajakbalzsamja került. Ezt a terméket is a Londonban tett kiránduláson szereztem be. Ezelőtt még sosem használtam tégelyes terméket, ezért is esett erre a választásom.
Nagyon krémes állagának köszönhetően pillanatok alatt el lehet oszlatni az ajkakon, nem hagy ragacsos érzetet, nem érzi úgy az ember, hogy valami nehéz ülne az ajkain Viszont nagyon jól hidratál és tartós is: ha reggel még a napi rohanás előtt felviszem és legközelebb csak a délutáni órákban teszek ajkaimra.
Az illata pedig, mint a három közül a kedvencem.

Összefoglalva

Több ajakápolót használtam és kipróbáltam. De ez a három volt, amely számomra a legjobban beváltak hidratáló képességüket összehasonlítva.

A Kedvenc termékeim sorozat előző cikkjét ide kattinva tudod elolvasni.

A Babóca Blogot megtalálod facebook-on és instagram-on.