Skip to content

Egy csipetnyi természet

2019.04.19.

Még február utolsó napjaiban érkezett hozzám az Annabelle Minerals csomagja. Ezúton köszönöm nekik ezt a szuper meglepetést. Bevallom ezelőtt még sohasem használtam ásványi smink termékeket, viszont izgalommal vágtam bele a tesztelésnek.

A csomagban egy Beauty Box, egy sminkszivacs és egy nesszeszer lapult. A dobozban összesen 16 db termék minta, többek között: pirosítók, korrektorok, púderek és szemhéjpúderek is voltak benne. Azt hiszem a pirosítók és a szemhéjpúderek lettek a kedvenceim.

A pirosítok közül a Rose lett a kedvencem. Enyhe rózsaszínes árnyalata tökéletes a világos bőrömhöz és a vörös hajszínemhez. Természetes hatású, pontosan annyit színt ad, amely egy munkanaphoz szükséges sminkhez kell, se több se kevesebb.
Ecsettel és szivaccsal is vittem fel a terméket: az ecset esetén nagyon sok terméket vett fel, ezáltal a bőrömre is sok került. A szivaccsal kevesebb terméket sikerült felvennem és az arcomra felvinni, s a pirosító ecsettel eldolgoztam. Nem kell aggódni sem, hogy foltokban megül az alapozón: egy ecsettel egyenletesen el lehet dolgozni. Még egy rohanós napon is tökéletes társ: egész nap a helyén marad és természetes hatást biztosít.

A szemhéjpúderek igazán a kedvenceim lettek, hiszen az enyhe és természetes smink híve vagyok a hétköznapokban. Így öröm volt számomra, amikor a dobozban nude árnyalatú szemhéjpúderek lapultak.
Két kedvencem is lett: a sötétebb barna Cappuchino és a világos Vanilia. Bevallom eleinte nem tudtam, hogy az ásványi termékekkel hogyan is kell bánni. Viszont egy kis kísérletezés és kutatás után a egyszerűen tudok velük egy napi sminket megalkotni. A Cappuchino színnel kitűrően tudok árnyékolni, a Vanilia árnyalatot inkább a mozgó szemhéjamon és belső szemzugban használom. Enyhe csillogása pedig igazán csajossá teszi az aznapi outfit-em.

A sminkszivacs pedig a best of termékeim közé bekerült. Az alapozásnál az eldolgozásban nagy segítséget játszik, de emellett a por állagú termékeket is rendszeres felviszem de ecsettel dolgozom el teljesen.
Nedvesen szoktam használni: érdekes, hogy amikor elkezdem benedvesíteni kb kétszeresére puffad. Ami még pozitív vele szemben, hogy szinte alig szívja magába a terméket.

A neszesszer pedig a kedvencem: mindegyik ecsetem elfér benne, a cipzáros részben pedig a minden kis tégelyes kompakt termékemet tudom magammal vinni. Első hosszabb útja London volt. A reptéren csak ezt a neszesszert kellett kivennem a táskámból.

Ár-érték arányban igazán megéri. Aki szeretni a természetes, ásványi termékeket ő nekik csak ajánlani tudom. Nagy öröm volt számomra, hogy kipróbálhattam és tesztelhettem.