Skip to content

Egy kis illat, egy kis én

2019.03.27.

Még februárban érkezett hozzám egy boríték, amelyben minden mindenféle meglapult. Parfüm, krémek és egy kis olvasgatni való katalógus is volt. Ezúton is köszönöm Parfüm-Fumée Anikónak ezt az újabb de annál szuperebb csomagot.

De hogy mi minden volt benne: összesen három parfümöt rejtett magában és kétféle krém is megbújt a nagy borítékban. Az egyik krém egy hidratáló volt, a másik egy sport krém, amelyet sportoláshoz és izomláz esetére ajánlanak.

Úgy gondoltam, hogy az illatokkal indítom a bejegyzésem, majd a krémekkel egészítem ki egy kerek egésszé.

Az első illat amit bemutatok Nektek, az a Influence. Azt hiszem, hogy az elmúlt időszakom illat tesztelése során több kedvenc illatom került ki. Nos, ez az parfüm is elnyerte a „kiskedvencem” címet. Első illatozásra egy nagyon friss és gyümölcsös termék. A bőrre fújva bontakozik ki igazán: a gyümölcsök mellett egy nagy adag virágosság is jelen van a termékben. Számomra egy nyári tájat idéz meg, ahol virágok vesznek körül és finomabbnál finomabb gyümölcsöket kóstolhatok. Tartósságát tekintve, hát nem győzött meg. Legalább kétszer kell egy nagy folyamán újra fújnom.

Ebben a csomagban a kedvencem az Arsi lett. Nagyon karakteres és intenzív az illata. Bevallom ez az, amelyet legtöbbet használtam. Üde, tavaszi jegye melett a gyümölcsösségéről sem szabad elfeletkezni. Tökéletes választás lehet egy rendezvényre vagy egy randevúra. Elegáns illata igazán nővé varázsol. Tartossága igen jó: egy nap egyszer elég belőle fújni, sőt a mindennapokban hordott sálam is Arsi illatú.

Az utolsó illat a Lucie amit megosztok veletek. Szintén a virágos és gyümölcsös jegyeket hordozza magában, de a használata során a gyümölcsössége dominál. Olyan érzés magamon viselni, mintha egy virágzó gyümölcsös kertben sètálgatnék és zavarba lennék, hogy mely virágot szagolgassam. Ha a tartósságát kellene pontozni akkor egy tízes skálán erős 9-re értékelném: a napi rohanáshoz maximális alkalmazkodik.

A csomagba került még 2 krém is lapult: egy nappali és egy sport krém.

A nappali egy igazán tápláló és hidratáló krém a mindennapokban. Mostanában az orrfújós időszakomat élem: hiába van kipirosodva és kiszáradva a bőröm : táplálja és regenerálja az irritált részt. Pihentebbnek érzem a bőröm.

Sajnos a sportkrémről nagyon sokat nem tudok mondani nektek, de egy dolog biztosan jó: kellemes mentolossága hűsíti az izmokat és ezzel el is lazítja azt. A térdemre kitűnő volt. Sajnos izomlázra nem tudtam kipróbálni, de ami késik az nem múlik 😉

Összefoglalva nagyon jó termékeket próbálhattam Anikó jóvoltából.