Skip to content

Kedvenc termékeim I.- Az illatok varázsa

2019.02.16.

Egy facebook szavazásban kérdeztelek meg Titeket, hogy milyen bejegyzés sorozatnak örülnétek leginkább. A legtöbben a kedvenc termékekre szavaztatok, így egy sorozatban mutatom be nektek, hogy melyek azok amelyek legjobban beváltak.

Az első bejegyzésben a kedvenc parfümjeimet osztom meg veletek. Összesen 5 kedvencet szedtem össze, amelyeket minden napok során használok.

Az első termék az Avon Alfa For Her. Sajnos már kifogyott az üvegem belőle. Egyszerűen a legelső használat során teljesen magával ragadott. Érzéki virágossága a tavaszt juttatja az ember eszébe. Az érett málna jegye pedig egy játékos, de mégis nőies illatot kölcsönöz. Nagyon tartós: egész nap érezhető. Meglepően kevés kell belőle: egy-két fújás bőven elég egy napra, nem szükséges újra fújni. Ár-érték arányban igen jól megéri, hiszen kb. 4000 forint körül mozog az ára.

A következő kedvenc szintén az Avon kínálatából való: Free For Her. Egyszer ajándékba kaptam, de mégis nagyon a kedvemre való. Az előzőhöz hasonló egy igazán édes, karakteres és tavaszias. A körte és liliom különleges keveréke számomra igazán üdítően, frissítően hat. Tartóssága gyengébb mint az Alfa For Her-é, de egy egész napon át érezhető az illata.

A harmadik termék a Zara Femme. Hasonlóképpen az előzőekhez az édes illatkategóriába tartozik. A virágosság és a vanília harmóniája azt hiszem ami különlegessé teszi. Egy kifejezetten karakteres nő hatását kelti. A bazsarózsa pedig egy igazán nyárias frissességet ad. A tartóssága egészen jó: a napom során végig érzem a bőrömön. A 10 ml kiszerelést még az októberi Glamour napokon vásároltam, de még mindig tart.

Az édes illatok iránti rajongásom csúcsa a Star Nature Vattacukros parfümje. Aki szeretni a végtelenül édes termékeket, akkor bátra szerezze be. A környezetem szerint néha-néha egészen émelyítő tud lenni. Tartóssága elmarad az előzőektől, így nap folyamán egy frissítő fújás igazán jól tud jönni. Ár-érték arányban pedig megéri egy ilyen különlegességet beszerezni.

Az utolsó kedvencem a Light Red. Parfum-Fumeé Anikó jóvoltából érkezett hozzám tesztelésre. A virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozik. Leginkább a gyümölcsös jegyek dominálnak benne, érezhető benne a frézia virágossága és a vanília édessége. A tartóssága hasonló az elsőkhöz: egész nap velem tart.

Összefoglalva ez az öt termék, amiket a minden napok során a legtöbbet használom. Persze emellett más parfümök is megfordulnak nálam.

Az Avon Alfa For Her sajnos jelenleg nem elérhető a kínálatban.
Az Avon Free For Her parfümöt az alábbi  linkre kattintva tudjátok megrendelni.
Zara Femme  illatot az üzletekben tudjátok megvásárolni.
Star Nature-t ha ide klikkelsz a webshopban megtudod vásárolni.
Light Red parfümöt ide kattintva tudod megszerezni.