Skip to content

Röviden nőies

2019.02.03.

Lassan fél éve már, hogy a hosszú tincseimtől megválva igazán rövid hajjal élek és virulok. Eleinte féltem, hogy milyen is lesz és a szépségversenyek világában hogyan fogok boldogulni a pixie frizurámmal.

Legnagyobb meglepetésemre nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam Tőletek, olvasóktól és a környezetemtől is, amiért hálás vagyok mindenkinek. A legnagyobb visszaigazolás és öröm volt számomra, amikor a Komló Szépe versenyen az én fejemre kerülhetett a korona.

Amióta rövid hajam van, lényeges változáson ment át a ruhatáram. Egyrészt méretbeli okok miatt, másrészt a pixie fazonhoz jobban illő darabok kerültek be. Mivel az elmúlt egy-másfél évben, a tornának köszönhetően S/M méretről váltottam XS/XXS méretre. Számomra is meglepő volt, hogy egyszerű tornával milyen intenzív alakformálás vihető végbe.

A jelenlegi hajformámhoz leginkább a sportosan elegáns darabokat választom, de helyet kaptak az kifejezetten nőies és elegáns darabok például egy mentol estélyi vagy a sötétkék csipke csodám.

A legtöbb ruhámat a Tally Weijl üzleteiben vásároltam meg, mivel igazán kis méretű darabokat ott tudok vásárolni magamnak. Legtöbb esetben az egyszerű, basic felsők amelyeket választok, mert nem igazán szeretem a túlzottan mintás vagy feliratos ruhákat. Színekben a lehető legváltozatosabb igyekszem lenni: a legnagyobb kedvencem a púderrózsaszín, de van smaragdzöld, szürke, fekete, mustársárga, sőt még aranyos árnyalatú is helyet foglal a szekrényemben.

Kedvenceim még a tunikák illetve az egybe ruhák. A télhez kapcsolódóan az egyik legnagyobb befutó a szürke tunika, amelyről már készítettem bejegyzést, amelyet ide kattintva elolvashatsz. A másik megunhatatlan darab egy őszi színekből álló egyszerű szabású egyberuha. Ősszel és télen is kitűnően hordható.

Úgy gondolom, hogy rövid hajjal is igazán nőiesen tud az ember öltözködni, egyszerűen az új stílushoz illően kell kombinálni a gardrób lakóit.

Röviden összefoglalva. Vajon lehet egy nő pixie-vel is nőies? A válasz egyértelmű: IGEN!

Instagrammon és facebookon még több bejegyzést és képet láthattok az outfit szettjeimről.