Skip to content

Filmes szerepben

2019.02.02.

A báli szenzonban olykor egymás után következnek a jobbnál jobb rendezvények. Ez Baján sem történhet másként. Február hónap első bálja a Színházi Bál, amin idén én is részt vettem.

A bálat a Bajai Fiatalok Színházának műsora nyitotta meg. Ottmár Attila előadásában az Ének az esőben című film főcímdalát hallgathatta meg a közönség. A rövid konferálást követően Dr. Kelemen Veronika, a színház alapítványának elnöke rövid beszéde következett. A rendezvény fővédnöke Fercsák Róbert, Baja város polgármestere is köszöntötte az egybegyülteket. A köszöntő beszédek után ismerős dallamok csendültek fel, többek között a Több, mint testőr című filmből Whitney Houston klasszikus slágere az I will always love you.

A műsort követően a vacsora következett. Az előétel egy könnyed saláta volt egy finom sajtkoktéllal. A leves igazán különleges jérce leves volt: kissé pirosas színű. Mondanom se kell igazán ízletes. A főételes tányérra öröm ránézni. A finom falatok mellett a színek is bolondoztak az ember érzékeivel. A menüsort a desszert zárta: a narancs savanyú és a csokoládé édes íze megdolgoztatta az ízlelő bimbókat.

A vacsorát követően a Bajai Fiatalok Színháza látványos és igazán szórakoztató műsora követte. A bál stílusához illően olyan klasszikus filmek legendás dalai csendültek fel, mint a Dirty dancing vagy a Hair. Csak ámultam, hogy mennyi ügyes és tehetséges fiatalok vannak a társulatban.

A kis műsort a tombola követte végezetül pedig tánc és mulatság következett hajnalig.

A báli outfitemről pedig a Facebookon és Instagrammon olvashatsz bővebben ❤️