Skip to content

Év eleji újdonságok

2019.01.26.

Már javában benne vagyunk a 2019-ben és az idei év sem fog el telni úgy, hogy ne próbálnék ki valamilyen új terméket. Nos, ezzel a poszttal már biztosan nem fog hiányozni az újdonságok tesztelése.

Az első termék amelyet kipróbálok az idei évben az EOS-nak az ajak és kézápolója. Már régóta szerettem volna tesztelni, hogy milyen. Leginkább arra voltam kíváncsi, hogy milyen a hidratáló képessége.

A Rossmann-ban sikerült beszereznem ezeket a termékeket. Mind a kézkrém, mind  az ajakápoló esetében a sensitive kiadást vásároltam meg, mivel érzékeny bőröm van. Úgy gondolom, hogy 2 egészen jó kis terméket vásároltam, bár a drágább árkategóriába tartoznak.

Az ajakápoló lett a kedvencem. A külseje nem igazán sugallja, hogy egy ajaktermék lapul a csomagolás alatt. Nekem nagyon tetszik, hogy nem egy hagyományos stiftes termék. Maga az ajakápoló félgömb alakú, ezzel sokkal jobban lehet az ajkakra felvinni a terméket. A jó mellett azért negatívum is van: nagy mérete miatt a neszesszeremben nem fér el, így a táska aljáról kell mindig megkeresnem. Hidratáltság szempontjából is jól végzi a termék: ebben hideg és szeles időben az extra száraz és cserepes ajkaimat pillanatok alatt rendbe hozza. 2 hét használat után láthatóan hidratáltabbak lettek. Az illata nagyon kellemes és szerethető.

A kézápoló is bekerült a kedvenceim közé. A külseje igazán táska barát, hiszen kényelmesen meglapul a hátizsákom zsebében. Bár ami negatívum, hogy könnyen megnyomódik és deformálódik a doboza. Hidratáló képessége igen jó: a ráncosra száradt kezemet pillanatok alatt rendbe hozza és sokáig puhán is tartja.

Összegezve: 2 jó kis terméket próbáltam ki, ami viszont a drágább árkategóriába tartozik. Ár-érték arányban saját véleményem szerint hasonlóan jó ápolókat lehet beszerezni alacsonyabb árkategóriában is.

Az EOS termékekről többet és bővebben az alábbi linket tudsz olvasni.