Skip to content

Egy kis fotózás

2019.01.20.

A szombati nap ismét kihívások és feladatok elé állított: a Megyék Szépe Baranya versenyen elnyert különdíj, a portfólió fotózás első része zajlott le. Bevallom kissé izgultam, hogy milyen is lesz, hiszen stúdió fotózáson még nem vettem részt ezelőtt sohasem. De most elérkezett az életemben ez a pillanat is.

A mostani fotózás alap ötlete a természetesség volt. Ennek jegyében készítette el Petra a sminkemet. Teljesen egyszerű, természetes föld színeket használt az elkészítés során. A rúzs is teljesen nude árnyalatú volt, hozzájárulva és kihangsúlyozva a természetességet.

A fotózást portré képek készítésével kezdtük: itt érvényesült leginkább a smink és ezen szakaszban sikerült nagyon jól megörökíteni. Utána következett az izgalmas rész: a teljes alakos képek. Számomra a legkedvesebb, mivel sokkal több pozícióban tudok megmutatkozni. Egy portréban nincsen nagyon lehetőség megmutatni magad: a szemeddel, az arcoddal és a kezeddel tudod izgalmasabbá tenni a képeket.

A teljes alakos képek során jó néhányszor átöltöztem így a személyiségemet a ruhákon keresztül is érzékeltethetem: a színekkel és fazonokkal is. Kedvenc felsőm a fotózás során az opál zöld, kissé különlegesebb kivágású. Külön játékosságot adott, hogy mezítláb voltam az egész fotózás alatt.

Azt hiszem, hogy szép élmény marad az életemben ez az alkalom is. Szerencsére jövő héten még lesz egy kis folytatása. Kissé vadabb vizekre evezünk a haj és sminkben. Szóval folytatás következik.

Petra munkásságáról a weboldalán tudtok olvasni, ha ide kattintotok. András munkáit az alábbi linken tudjátok megtekinteni.

A fotózás további képeit pedig a Babóca Blog facebook és instagram oldalán tudjátok meglesni.