Skip to content

Illatos pillanatok

2018.12.30.

Idén még egy parfümös csomag is érkezett hozzám Parfüm-Fúmée Anikó felajánlásából. Ezúton is köszönöm a szuper termékeket. Három parfüm is lapult a borítékban. Mivel az édesebb illatokat kedvelem, így tesztelésre is ebből illatfajtából lett kiválasztva.

Az első és legjobban hozzám illő a Light Red. Igazán gyümölcsös-virágos illata ezekben a hideg napokon egy kis tavaszt varázsol körém. Amikor kibontottam és megszagoltam egy igazán virágos és kicsit vaníliás alapillatot éreztem. A későbbi tesztelés és használat során egy aprócska citrusosságot is felfedeztem benne. Tartósságát tekintve kifejezetten tartós, főleg ha a ruhára kerül: napokig érződik a felsőmön.

A második kedvencem a Timeless D. Az Light Red-del összehasonlítva már nem találtam annyira tartósnak: nap végén már szinte alig éreztem a bőrömön az illatát. Viszont nagyon megtetszett a gyümölcsössége: legerősebben a szantálfa illata érződik ki, mellette egy kis citrusosság is felüti a fejét. Legtovább pedig a tavaszi virágok érződnek.

A harmadik parfüm Pavonia. A három közül a legintenzívebb és legédesebb. Sajnos számomra nagyon intenzív, így csak pár alkalommal használtam. A szegfű illata érződik ki erősen, a vanília pedig az édességet adja. Tartósságát tekintve a legtartósabb a három közül: az egész nap ugyan olyan jól érződik, mint amikor frissen a bőrömre fújtam.

További termékeket itt találtok. Ha esetleg valamelyik megtetszik meg is tudod rendelni az oldalon.

IMG_4276