Skip to content

A természet érzése

2018.12.25.

A Baranya Szépe versenyen kaptam egy ajándékcsomagot a Yamunától. Natur kozmetikumokat készítenek a régi, hagyományos eljárásokkal. Összesen négy terméket kaptam: egy fürdőbombát, egy tusfürdőt, egy testápolót és egy testvajat.

Fontos szempont számomra, hogy olyan termékeket használjak, amelyek bőrbarát anyagokat tartalmazzanak illetve a bőrre káros anyagok ne legyenek benne. Így nagyon örültem neki, amikor láttam, hogy nem tartalmaznak parabént.

Az első kedvenc termékem a csomagból a Téli Álom nevű testvaj lett. Azóta is a táskám állandó része. Az illata ami megfogott az első használatkor az nem más, mint a fahéj, ami teljesen rabul ejtett. Igazán karácsonyi hangulatom van tőle. Az állaga is számomra tökéletes, hiszen se nem sűrű, se nem folyékony. A bőrön pillanatok alatt eloszlatható és szét kenhető. Ebben a hideg időben kitűnően végzi a dolgát: kellőképpen hidratálja a kezeket.

A második termék a narancs-fahéjas tusfürdő. Az első dolog ami ebben a termékben is megfogott az az illata. A narancs, a fahéj kettőssége nyugtatólag hat egy hosszú, nehéz és fárasztó nap után. Továbbá az illata igazán tartós, hiszen a reggeli ébredés után is érzem a bőrömön. Ami számomra negatív a termékkel kapcsolatban, hogy az állaga nagyon folyékony. Jobban szeretem használni a sűrűbb termékeket, de ezzel együtt is egy szuper termék pihen a fürdőszobám polcán.

A harmadik termék amit használtam az olívaolajos testápolóAz illata számomra egy teljesen átlagos terméket tükröz, viszont a hidratálása meglepően jó. Télen sokkal jobban kiszárad a bőröm, így fontosabb a hidratálás. Ez a termék biztosítja azt az ápolást, amire szükségem van. Összességében jó termék, amely ellátja a feladatát.

Az utolsó terméket a körömvirágos fürdőbombát sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni, de minden utazásra magammal viszem, hátha a szállodában kád lesz a fürdőszobában.

Szeretném megköszönni a termékeket amit a Yamuna kozmetikumoktól kaptam. Ha felkeltettem az érdeklődésedet a termékek iránt, bővebben a itt olvashatsz. A webshopban akár meg is vásárolhatod őket.