Skip to content

Kedvenc ruhadabjaim 1.

2018.11.14.

A mai nappal bejegyzés sorozat fog útra kelni az oldalon. Szeretném nektek megmutatni, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket szívesen viselek ezeken a borongós napokon.

Az első ruhadarab, amit bemutatok egy teljesen egyszerű szabású egybe ruha. Erről a darabról fontos információ, hogy édesanyàm készítette nekem.

Nagyon szeretem az egyszerű szabású darabokat, hiszen nem csak a mindennapokban hordható, hanem például egy színházi előadáson is viselhető. Mindemellett pedig nagyon kényes ès praktikus.

Az anyaga pamutos, kívülről kissé durvább, érdesebb tapintàsú. Belülről nagyon puha és meleg. Önmagában bordàzott, így a varrása kissé több odafigyelést igènyelt. Legnagyobb különlegessège a nyakrészre.

Egy egyszerű kerek nyakrészi kivágása van, viszont a dekoltázsnál egy apró csepp alakú kivágás teszi vagánnyá végérvényesen ezt az egyszerű ruhadarabot.

Hordható testszínű, illetve fekete harisnyával is. Nyugodtan viselj hozzá magasszárú csizmát vagy egy egyszerű átmeneti cipellőt. Teljesen az a ruhadarab amely jól jön bármelyik nőnek a ruhatárjában.

.