Skip to content

Csomagom érkezett

2018.11.11.

Múlt héten érkezett csomagom a Hölgybarát csapatától. Az a megtiszteltetés ért, hogy a termékeiket tesztelhetem.

A csomagban kettő termék lapult: egy csomag Sirona fàjdalomcsillapító tapasz és egy csomag Peebudy tölcsér. Úgy gondolom, hogy mind a kettő termék szuperül használható a mindennapokban. Mivel sokat utazok, így a tölcsérnek hatalmas hasznát fogom venni.

Az első termék a csomagból, ami használatba került az a Sirona tapasz.

Szuper visszazárható csomagolásban van a termék, nem kell aggódni, hogy a hatás „kiszökik” felbontás után. Teljesen test színű, így szinte észrevétlen. Mindezek mellett pedig semmilyen gyógyszer származékot nem tartalmaz, kizárólag csak növényi hatóanyagokat.

Sajnos a csuklóm, ha megerőltetem nagyon tud fájni. Hiába millió féle sportkrém, gyógynövényes krém sajnos nem képesek hosszan tartó hatást kifejteni. A Sirona tapasz egész nap a csuklónom volt. A mentol és eukaliptusz folyamatosan fejtette ki hatását, s közben hűsítette, mondhatni „lefagyasztotta” az izületi fájdalmat.

Elérkeztek a hónapomban azok a napok, amikor erős alhasi görcsök kínoznak. Sajnos többször előfordult már, hogy orvoshoz/kórházba kerültem, mert annyira begörcsöltem. Számomra jó hatással volt a görcsökre, a fájdalomra. Kellemesen hűsítette az hasamat és egész nap a helyén maradt.

Ami számomra kicsit kellemetlen volt az a tapasz eltávolítása. Huhh. Volt amikor megkönnyeztem amikor leszedtem, de biztos tény, hogy egész nap fent marad, s nem kell félni, hogy a napi teendők során elhagyná az ember.

Ha neked is szükséged van egy szuper fájadalom enyhítő/csillapító tapasz, akkor kattints ide. A linken bővebben tudsz olvasni a Hölgybarát csapatának munkájáról és termékeiről. 💕