Skip to content

5 random tény

2018.11.06.

Egy facebook szavazásban kérdeztelek meg titeket, hogy milyen bejegyzésnek örülnétek, milyen bejegyzést olvasnátok szívesen. Így szavaztátok meg az 5 random tény posztot.

Az első tény, hogy a volt fekete a hajam színe. Bár kevesen tudják ezt a tényt rólam, de amikor elkezdtem festeni a hajam (18 voltam) az első szín amit kipróbáltam az a fekete volt. Szerintem, meg így visszagondolva, akkor nagyon jó ötletnek tűnt, de utána majdnem egy év kellett mire sikerült átfesteni tiszta vörösre a hajszínemet. Ennek már 4 éve.

A második tény, hogy a kedvenc sportom a motorsportok. A Forma 1 nagy rajongója vagy. Volt szerencsém a magyar pályára 2 eljutnom. Ezek közül a kedvencem a boxutca séta volt. A mai napig szeretem nyomon követni a versenyeket, hogy ki éppen hol áll a pontversenyben. A kedvenc versenyzőm jelenleg a Max Verstappen.

A harmadik tény, hogy (a szüleim szerint) a világ legfázósabb embere vagyok.  Ilyenkor a kezem-lábam jéghideg. Nyáron is képes vagyok hosszú ujjú felsőben, hosszú nadrágban lenni. A téli időszakot ne is említsem. Mindennap képes vagyok megfagyni, ha 5 percet a hidegbe kell lenni. Ebben az időben, már vékony harisnyát húzok a nadrágom alá. De be kell vallanom, hogy a kedvenc időszakom a tél: a hóesés és a jégvirág.

A negyedik tény, hogy mindent előre igyekszem megtervezni. A határidőnaplóm a legfontosabb tárgy a mindennapjaimban. Mindent felírok, lejegyzetelek. A szobám falán van heti rendező, ahova minden héten feljegyzem, hogy milyen teendőim lesznek, milyen posztokat tervezek Nektek. Ha nem jegyeznék fel mindent, azt hiszem elveszetett ember lennék.

Az ötödik és egyben az utolsó tény, hogy mindösszesen tavaly decemberben voltam az első versenyemen, azaz éppen csak egy éve versenyzem. Nagyon sokban hozzájárult a személyiségem fejlődéséhez és az egész életemhez. Sok akadályt kellett legyőzzek önmagamban, hogy a modell világban tevékenykedhessek. Célomként tűztem ki, hogy példa szeretnék lenni a lányoknak, hogy az álmaidért először önmagad kell legyőzni.