Skip to content

Szombati fotózás

2018.10.18.

Szombaton nagyszerű fotózáson jártam Szegeden. Igaz korán kellett kelnem az utazáshoz, de az eredmények viszont magáért beszélnek.

A kori indulás ellenére izgatottan utaztam a kedvenc városomba, Szegedre. Sok szép emlék köt ehhez a városhoz, többek között az első szépségversenyem is itt volt. Egy pár óra buszozás után és kis reggeli séta után meg is érkeztem a sminkelés helyszínére. Timi nagy szeretettel várt. Ő a tulajdonosa az kis üzletnek. Meg kell vallanom, hogy nagyon jó halloween-i hangulat volt a szalonban.

Egy rövid bemutatkozás és a smink színvilágának egyeztetése után hozzá is látott a feladatnak. Először szépen letisztította az arcomat, majd után lealapozott. Végül lefixálta púderrel az egészet. Ezeket után hozzá látott a legérdekesebb feladathoz: a szemsminkem elkészítéséhez. A szemöldököm elkészítése után, lealapozta szemhéjam és szépen elkezdte felépíteni a színeket. Szépen egymás után rétegezte a színeket. Számomra nagyon varázslatos dolog a smink, hiszen pár „tégelyből” igazai remekműveket lehet elkészíteni, megalkotni. A rajtam lévő blúzomhoz passzintotta a színeket. Szerintem a képek magukért beszélnek. Végül közösen kiválasztottuk a rúzst.

Majd megörökítette ezt a csodálatos sminket. A Miss Beauty Face versenyen láthatjátok viszont a képeket.

Összefoglalva nagyon nagyon jól éreztem magam, a hangulat nagyon kedves és barátságos volt. Ha szeretnél egy szuper sminket, akkor meleg szívvel ajánlom őt. Nem fogsz benne csalódni.

Timi munkáját a Facebook oldalán tudjátok megtekinteni ha ide kattintotok .