Skip to content

Az ajkak védelmében

2018.10.12.

Az ajkaimnak van egy különleges képessége: borzasztó gyorsan kiszáradnak, cserepessé vàlnak majd a legvégén kisebesedik.

Rengeteg terméket kipróbáltam: a legdrágábbtól az olcsóbbig, az általánostól a kifejezetten száraz ajkakra valókig. Egyszóval jónéhány terméket kipróbáltam, több kevesebb sikerrel. Végül a Carmex Hungary jóvoltából kipróbálhattam a stiftes ajakáplolójukat.

Eleinte aggódtam, hogy mennyire fog beválni, illetve, hogy segít-e az ajakaim kiszáradásának problémáján.

A Carmex ajakápolója nagyon kis kompakt kiszerelésben kapható, igazán női táska barát. Akárhova mész mindig magaddal tudod vinni. Hozzám a gránátalmás illatban érkezett. Egyszerűen az illatával már megvagyok elégedve, hiszen számomra az illatok is fontosak.

Eleinte alkalmakként használtam a rúzsom alá, de legfőképpen a mattokhoz. A matt rúzsnál aggódtam, hogy elmozdul miatta. De kitűnően végzi a dolgát: hidratálja az ajkaim, a matt rúzsomat pedig hosszantartóvá varázsolja, így nem kell aggódnom, hogy nap közben elmozdul a napi teendők közben.

Manapság pedig a napi rutinom részévé vált. Reggel és este is használom a terméket. Csodás érzés, hogy mindennap puha ajkakkal kelek és fekszem. Kellemesen mentolos: a nyári nagy melegben kifejezetten jól eső érzés, ahogy hűsít.

Összefoglalva szeretném megköszönni a Carmexnek a lehetőséget. Azt hiszem nem is fogok más termékre váltani ❤️[wpvideo RLOI7dKV ]