Skip to content

Összegfoglaló

2018.08.30.

„Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem.”

Lassan vége a nyárnak, s elkezdődik az iskola. A mai bejegyzésben összefoglalom nektek, hogy az elmúlt nyáron mi minden történt velem.

A nyár  és a szünet számomra már májusban kezdődött. Amint vége a szorgalmi időszaknak és nem kell az iskolapadban ülni, az főiskolás szemmel az már nyár. A vizsgaidőszakot a Magyarok Világtalálkozója versennyel kezdtem, ahonnan egy szponzori felajánlással és egy fotós által felkínált portfólió fotózással tértem haza.

Majd jött a tanulós időszak, hiszen a tavaszi félévben szigorlatoztam pedagógiából és pszichológiából. A tanévet pedig az ünnepélyes diplomaosztó zárta, ahol is a főiskolás terheket az iskola küszöbén lehetett hagyni.

Júniusban egy szuper gyermektáborban is segédkeztem, ahonnan csodálatos élményekkel tértem haza. Rengeteg, jobbnál jobb programokon vettünk részt a lurkókkal.

Majd júliusban felgyorsultak az események: a hónap elején Zalakaroson versenyeztem, majd Baján Halfőző fesztiválon jártam és a Street-Food Fesztivált is felfedeztem. A havi események közül a zalakarosi Kannavirág Szépségverseny volt a kedvencem.

A csodálatos MenDan hotelben voltunk elszállásolva, ahol a wellness részleg egészét birtokba vehettük. A versenyzőknek szervezett programok is jók és tartalmasak voltak. Egyedül a táncórák amiket nem szerettem, mert több órát a magassarkúban táncolni  bizony fájdalmas tud lenni. Viszont a koreográfusunk egy tündér volt♥

Augusztus inkább a pihenésről szólt. Voltam nyaralni, meg egy kis romantikus kikapcsolódásra is volt időnk a Szerelmemmel.

Visszatekintve a nyárra, már most alig várom, hogy újra itt a legyen ♥