Skip to content

Szoli sztori

2018.08.17.

A szépségversenyeken fontos szerintem a legfontosabb forduló a bikinis. Ott lekerül a ruha nagyrésze és nyilván való válik a testalkatod, az alakod és a bőröd.

Alapból nagyon fehér bőrű vagyok, az a tipikus 5 perc alatt pecsenyére sül az első nyári napsugarakban. Emiatt a napozás és a barnulás nekem csak álom. Már gimiben nyüstöltek azzal, hogy járjak szoláriumban, mert az mennyire jó. Akkor még jobban tartottam a dologtól.

Az első szépségversenyem előtt dacból nem mentem szolizni, mondván a vörösek fehérbőrűek és ezt a fehérséget könyveljék el szépséghibának. Nos mondanom se kell, hogy ragyogtam ki a tömegből. A májusi versenyem után úgy döntöttem, hogy vége a fehérségnek, én bizony barnulni fogok.

Így döntöttem el, hogy szoláriumban fogok a barnaságomért tenni. Több lányismerőst megkérdezve, hogy ők melyik helyet ajánlják. A válaszok alapján az Ergoline gépek mellett tettem le a voksomat. 

Az első alkalommal a recepciós csajszi elmagyarázott mindent, készséges volt nagyon. Szuper krémet is ajánlott. Az 5 perces barnulás után nagy mosollyal távoztam. Akkor úgy éreztem, hogy csak is oda fogok járni. A harmadik alkalomkor egy másik személy ült a recepciónál. Nem volt valami kedves, segítőkész meg abszolút nem és még nevetségesnek találta, hogy csak 5 percet napozok, mert az felesleges. Nos, ezek után nem gondoltam, hogy  legközelebb is náluk szolizok. Ráadásul inkább sárga voltam mint barna, sőt a szerzett színem is eltűnésnek indult.

Keresgélés, kutatás és érdeklődés után a KiwiSun mellett döntöttem. A kedvenc mélybarnító krémemmel láthatóan barnultam, sőt az arcamon lévő szeplőim egyre feltűnőbbek, egyre barnábbak. Már több KiwiSun üzletben jártam és mindenhol ugyan az a tapasztalat: kedvesek, felkészültek és nagyon segítőkészek. Bármi kérdésed van készségesen válaszolnak. A bérleteik pedig nagyon is elérhető áron vannak, sőt most minden szolizás után ajándékba kapsz egy mosószer termékmintát. Csak ajánlani tudom.