Skip to content

Sampon mustra

2018.08.16.

Az elmúlt időszakban több sampont és balzsamot kipróbáltam. Több féle márka terméke került a kezem közé hajmosó vásárlása közben.

Elsődleges célom a vásárlás a hajam ápolása és rendbe tétele volt a hajápoló termékekkel. Másodsoron a festett hajam színének megőrzése.

A legtöbbet használt termék a Syoss Color samponja és balzsamja. Elinte imádtam: nagyon jól ápolta és bársonyos puhaságú volt a hajam. Aztán valami történt ezzel a termékkel. Az egyik doboz használatakor elkezdett borzasztóan zsírosodni a hajam. Kénytelen voltam 2 (!) naponta hajat most. Majd eldöntöttem, hogy más termék után kell nézzek.

Mivel a Nivea termékeivel megvagyok elégedve ezért a voksomat a Nivea Color mellett tettem le. Hát nem kellett volna. Nagyon kiszáradt tőle a hajam. És a színe nagyon kopottá, fénytelenné vált. A megvásárolt dobozt sem használtam el.

Mivel a hajam töve továbbra is nagyon gyorsan zsírosodott, ezért elkezdtem egy olyan sampon után kutakodni, amely kifejezettem zsíros hajtőre van kifejlesztve. Így találtam a DM saját márkás termékére a Balea Tonerde samponra. A kedvencemmé vált. Agyagot tartalmaz, amely kiszárítja a hajtövét ezáltal megakadályozza, hogy a gyorsan zsírosodjon a haj. Bevallom idő kell amíg rájössz, hogy hogyan moss vele úgy hajat, hogy ne az egész hajad szárítsa.

Sajnos május óta (amióta fodrásznál jártam) nagyon elkezdtett a hajam törni. Igyekeztem egy olyan sampont keresni, amely segít a hajam regenerálásában. A Garnier Juhar szirupot és argán olajat tartalmazó készítménye láthatóan szép eredményt végzett. A hajam egészségesebb és fényesebb lett az argánolajnak köszönhetően.